10 KAŠIKA SOLI I 10 KAŠIKA ULJA: Nakon ovog tretmana nećete osjetiti bol narednih 5 godina…

Provjeren i 100% učinkovit…

Ova mješavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što trebate je: 10 kašika soli i 10 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Maslinovo ulje, So,
Maslinovo ulje, So,

Okoštavanje vrata teško je izliječiti, ali postoji lijek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osjećajem nelagode u vratu, a rezultira gubitkom osjetila u rukama. Ovaj jednostavan prirodan lijek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i učinkovito. Nakon tretmana, nećete osjetiti nikakvu bol za sljedećih pet godina.

Maslinovo ulje,
Maslinovo ulje,

RECEPT:

Sastojci:

-10 kašika soli

-10 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo)

Priprema:

Pomiješajte sastojke u staklenu posudu i zatvorite. Nakon nekoliko dana vidjet ćete svjetlu smjesu u tegli. Ne koristite smjesu dok se ne pojavi svijetla boja.

So,
So,

Primjena:

Lijek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vrijeme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat sa vlažnom krpom. Nakon 10 dana liječenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulirati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osjetit ćete veliko olakšanje. Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se tijelo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati. Toplo vam preporučujemo ovaj recept jer je provjeren i učinkovit. Budite zdravi!!

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *