Čudesni odvar lanenog sjemena. Mršavimo zdravo i sigurno

Sjemena lana sadrže bezbroj korisnih komponeneta, koje uključuju vitamine, minerale, masne kiseline i vlakna, koja normalizuju rad crijeva. Laneno sjeme čisti organizam od toksina, normalizuje metabolizam, smanjuje nivo šećera u krvi i umanjuje apetit. Apsorbuje izvjesne sastojke hrane, čisti crijeva i istovremeno snadbijeva organizam lecitinom. Stvar je u tome da masne kiseline, koje sadrži u sebi laneno sjeme, aktiviraju rad lojnih ćelija u tijelu, pomažući topljenju viška masti u organizmu. Zato je idealan produkt za mršavljenje, kako prenosi portal uspesnazena.com

 

Pomaže u gubljenju suvišnih kilograma, kao i održavanju tjelesne težine u normali.

 

Od lanenog sjemena se pravi odvar, koji će pomoći na zdrav način gubljenju suvišnih kilograma, bez dijeta i gladovanja kao i održanju željene težine, bez jo-jo efekta. Preporučen od strane mnogih dijetologa, ovaj odvar je takođe veoma ljekovit i izuzetno koristan za ljude koje pate od gastritisa, čira na želucu, hroničnog zatvora i hemoroida. Pomoći će i u liječenju cistitisa i pijelonefritisa. Inače, odvar od lanenog sjemena poseduje široki pozitivan spektar dejstva na ljudski organizam.

 

Odvar od lanenog sjemena za mršavljenje. Recept.

 

Uveče uraditi sljedeće: 3 kašike lanenog sjemena preliti sa 1 litrom ključale vode. Ostaviti da odstoji u toku noći. Najbolje je koristiti termos. Ako ga nemate, koristiti šerpu sa poklopcem. Ujutru procijediti. Dobićete malo gušći (sluzav) napitak.

Primjena:

 

Procijeđeni odvar (napitak) se konzumira u toku dana, 3-4 puta po 150 ml pola sata prije obroka. Odvar se prirprema svako veče za sutradan. Nemojte praviti zalihe. Uvijek mora biti svježe pripremljen.

 

Način konzumiranja:

 

Odvar lanenog sjemena konzumira se 10 dana, poslije se pravi pauza 10 dana i nastavlja se ponovo, do postizanja željenog rezultata. Na taj način možete regulisati tjelesnu težinu. Ne stvara zavisnost, mršavite zdravo i sigurno. Sve je individualno, ali da bi se smanjila tjelesna težina potrebno je 3-5 takvih tretmana. Pijte dosta vode u toku dana.

 

Ovaj odvar odlično umanjuje apetit, tako da za postizanje brzih rezultata (ako ga koristite u cilju mršavljenja), sjemena lana iz odvara možete konzumirati kao doručak i večeru. Po želji možete zasladiti medom. Ukusno je.

 

Sa redovnim konzumiranjem, primjetićete pozitivne promene stanja kože, koja postaje zdrava, zategnutija, elastičnija. Šta je još važno za žene. Prilikom mršavljenja, koža se neće opustiti, štaviše – rastvara se celulit.

 

Uprkos svim korisnim osobinama lana, ipak postoje kontraindikacije. Ne preporučuje se konzumirati:

 

– kod problema sa jetrom (ukoliko nemate ozbiljno oboljene, dozu možete umanjiti i držati pod strogom kontrolom)

– kod kamena u bubregu (lan aktivno izvlači pijesak i kamenje, ali taj proces treba sprovoditi sistematski i strogo držati pod kontrolom).

Sa odvarom lanenog sjemena možete napraviti odličnu masku za zatezanje lica.

 

Izvor: uspesnazena

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *