DETOKSIKACIJSKA BOMBA- JEDNODNEVNA DIJETA: Pomiješajte čaj i mlijeko i skinite 2 kilograma u danu!

Bolujete li od neke kronične bolesti, prije početka ove dijete savjetujte se sa svojim liječnikom. Kilogrami će otići s gutljajima.

Ako ste među onima koji svakodnevno bez problema i nagovaranja samoga sebe popiju šalicu čaja, ovaj će vam trik usput skinuti dva kilograma bez imalo muke. Čaj, ovisno o vrsti i temeljnom sastojku, nosi brojne blagodati organizmu, a u kombinaciji s mlijekom može skidati i kilograme. Važno je samo da čaj s kojim kombinirate mlijeko bude zeleni čaj jer upravo kombinacija njegovih sastojaka omogućuje detoksikacijskoj bombi pozitivno djelovanje na organizam.

 

Dijeta s kombinacijom mlijeka i čaja najpoznatija je u Velikoj Britaniji gdje je čaj neizostavan dio svakoga dana (kao mnogima u našim krajevima šalica crne kave). Riječ je o jednodnevnoj dijeti koja u danu može skinuti do dva kilograma. Važno je da joj se ne pribjegava više od dva puta mjesečno. Omjer čaja i mlijeka neka bude 50 : 50, a popijte ga 20 minuta prije obroka. Najbolje je da za ovu dijetu konzumirate zeleni ili pak crni čaj.

 

Osim što skida kilograme, kombinacija čaja i mlijeka odlična je za čišćenje organizma od toksina. Patite li od netolerancije na mlijeko, bolesti bubrega i žučne vrećice ili niskog tlaka, ne pribjegavajte ovoj dijeti. Također, bolujete li od neke kronične bolesti, prije početka ove dijete savjetujte se sa svojim liječnikom. Kilogrami će otići s gutljajima.

 

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *