Mače je slijepo, ali pričekajte i pogledajte šta će se dogoditi kad dobije igračku!

Ovo mače se zove Oskar i on je slijep. Oskar je rođen slijep, ali njegov invaliditet ga ne sprječava da učini bilo što što mogu druge mačke.

Njegov vlasnik je odlučio da napravi posebne igračke za njega. On je stavio zvonce u loptice, pa ih tako Oskar može čuti. Zahvaljuljući ovom on se može igrati kao i ostale mačke.

Video je skupio preko sedam miliona pregleda, a vlasnik je napisao u opisu: “Neki od vas tražili su još Oskarovih videozapisa, pa krećemo ….. Snimio sam ovaj video dan nakon što smo ga usvojili. Budući da je potpuno slijep (rođen bez formiranih očnih jabučica), dali smo mu nekoliko loptica sa zvoncima unutra. Kao što vidite, može ih “vidjeti” koristeći uši! On je tako sretna i nadahnjujuća mačka – sretni smo što je s nama.”

Svi su bili oduševljeni ovim i sretni zbog Oskara jer se može igrati kao ostale mačke. Neki su komentarisali:

– Bog vas blagoslovio što ste pomogli ovom jadnom malom čovjeku!
– mnogim ljudima se ne sviđa što je za to izabrana sumorna pjesma, jer ih to rasplače, ali mislim da je bilo vrlo pametno odabrati ovo, jer omogućava ljudima da suosjećaju s mačkom, a ne da ga vide samo kao slijepu mačku, vide živo dišuće ​​predivno stvorenje koje je dobilo nedostatak i zbog čega žele posegnuti i zadržati / voljeti ovu malu bebu i to je ideja. također nadahnjuje ljude da žele sudjelovati u odgoju mačića s invaliditetom poput slijepih / gluvih / nestalih udova itd. itd. mačke su vječna djeca i sve mačke bez obzira kakva je mačka su lijepe <3
– Imam slijepu mačku: volio bih da sve mačke imaju vlasnike
– Ne mogu ovo gledati bez plakanja, tako je tužno.
– Moj dečko i ja se također brinemo o prekrasnoj slijepoj mačići velikog srca … toliko sam dirnut ovim video snimkom koji je briznuo u plač … izgleda baš poput Oscara … vrlo je hrabra i energična … naša malena super-maca !!!

U videu ispod pogledajte kako se Oskar igra sa svojim prvim igračkama.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *