Mačka kada shvati da joj je vlasnica trudna, reakcija je preslatka…

Žena odmara na kauču dok gleda tv, tada njena mačka odluči da provjeri njen stomak. Znatiželjna mačka joj prilazi, a sve vrijeme posmatra njen stomak.

Nekoliko puta njuši njen stomak prije nego položi svoju šapu na njen stomak. Onda pogleda vlasnicu kao da joj želi reći da je nešto osjetila.

Vlasnica je upravo dobila besplatno skeniranje kod mačke.

Ne postolje dokazi da mačke mogu osjećati trudnoću, ali one imaju veoma oštar nos i uši pa mogu čuti te sićušne otkucaje srca.

Zaista ne treba potcijenjiti mačju inteligenciju, one su puno pametnije nego što mi mislimo.

Vlasnica je primjetila da je mačka gleda pa je uzela telefon i počela snimati. Kaže da je veoma sretna jer je uspjela snimiti ovaj momenat.

Vjerovatno ćete joj i vi biti zahvalni jer je uspjela snimiti ovaj video. Možda budete gledali ovaj video iznova i iznova.

Neki su odlučili da podijele svoje iskustvo, dok su se drugi našalili u komentarima:

-Mačke su definitivno čudna bića. Moja mačka je imala 20 godina kada je moja supruga bila trudna sa mojim sinom. Prije toga, “moja mačka” se samo motala oko mene i gotovo ignorirala moju suprugu. Ali jednom kada je bila trudna, mačka je većinu vremena ostala blizu nje i spavala je na želucu moje supruge svake noći dok se moj sin nije rodio. Nažalost, moja mačka je preminula nekoliko sedmica nakon rođenja sina. Ali mislim da je mislila da je njezin posao završen.
– Legenda kaže da je mačka zapravo predvidjela bebin spol, težinu, dužinu, boju očiju, boju kose, buduću srodnu dušu i buduću omiljenu hranu. Kad bi joj samo moglo reći.
– Trudnoća je potvrđena snimkom mačke.

U nastavku pogledajte ovaj video.

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *