Malo mače se upoznaje sa pitbulom. Pogledajte kakvu srdačnu dobrodošlicu dobiva!

Kada razmišljamo o pitbulu i malom mačetu da su zajedno u jednoj sobi, vjerorovatno mislimo da je nemoguće i da bi ga rastrgnuo za par sekundi. Ovaj video dokazuje baš suprotno.

Iako se čine da su različiti kao dan i noć, jedna je vlasnica odlučila prestaviti pitbulu malo mače koje je tek kupila. Na našu sreću ona je odlučila da sve snimi i podijeli na društvene mreže.

YouTube korisnik 1984missdaisy je vlasnica kućnog ljubimca, pitbula po imenu Licious. Jednog dana, imala je malo iznenađenje za psa … udomila je mače! Na videu vidimo kako malo mače prilazi psu.

Mačkica djeluje znatiželjno zbog masivnog psa i njegovih masivnih šapa! Na početku pas samo znatiželjno posmatra malo mače, ali ubrzo počnje mahati repom i spusti glavu prema malom mačetu. Tada ga počnje lizati svojim jezikom.

Zaista je nevjerovatno gledati pitbula i malo mače da se slažu. Nadamo se da će postati dobri prijatelji i da će se dobro slagati.

Pit je poput “Ne sjećam se da sam imao štenad, ali pretpostavljam da je ovaj ćudak sada moj.”, neko je napisao u komentar, dok je drugi dodao:

“Auuuuu, kako slatka maca! A taj pas je tako nježan! Prava zasluga za neshvaćenu pasminu.”.

Pogledajte video ispod kako biste vidjeli susret pitbula i malog mačeta.. Nadamo se da će vam uljepšati dan!

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *