Malom jaretu treba nova majka. Kako pas reaguje na to? PRESLATKO!

Kada se susretnu dvije različite životinje to može biti veoma opasno i pogubno za neke. U nekim slučajevima to može biti najbolja kombinacija ikada. Mnogi ljudi ne vjeruju da neke različite životinje mogu postati najbolji prijatelji i brinuti se jedno o drugom.

U prirodi je sve moguće. Srećom postolji mnogo videa koji dokazuju to, a ne kao što neki tvrde da su životinje neprijatelji između sebe.

Do sada smo gledali kako su mačke i psi najbolji prijatelji, ali to danas nije slučaj. Danas imamo priliku da vidimo nevjerovatnu kombinaciju, bijeli njemački ovčar i pigmejska koza.

Pogledajte kako Shadow, bijeli njemački ovčar, gleda i mazi se s novorođenom pigmejskom kozom, pasminom minijaturne domaće koze. Prema riječima njenog vlasnika, Shadow se brine za preslatku kozu kao da je to jedno od njezinih štenaca! Govorimo o majčinom instinktu !

Jeste li ikada vidjeli ovakvu vezu? Beba koja zamijeni porodičnog psa sa mamom? U ovom preslatkom videu, bijeli pastirski pas brine se o novorođenom djetetu koze! Pazite dok pazi na njega, trudi se da bude nježan najviše što može, dok liže malu kozu i uživa u svakom trenutku. Kako divno!

Dvije preslatke vrste okupljaju se na jednom mjestu kako bi napravili vjerovatno najslađi video koji ćete vidjeti danas. Ne postaje ništa bolje od toga, zar ne? Zar ne želite samo da se priljubite uz njih dvoje i poljubite ih? Ovo je jednostavno preslatko.

Psi njemački ovčari zapravo su sjajni u čuvanju, to je glavni razlog zašto su policijski psi broj 1 širom svijeta! Poznati su po svojoj zaštitničkoj zaštiti nad članovima porodice.

Izgleda da će ovo dvoje biti najbolji prijatelji!

U nastvaku pogledajte ovaj preslatki video.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *