NAJBRŽI RASTAPAČ MASNOĆA: Ovaj će vas pripravak osloboditi suvišnih kilograma, ojačati imunitet i uravnotežiti probavu

Spojih ovih namirnica prava je detoksikacija organizma. Ubrzat će vam metabolizam i ojačati imunitet. Težite li se u sagroijevanju masnoća, odaberite prirodni put. Mješavina ovih nekoliko lako dostupnih sastojaka za vaše će tijelo djelovati iznimno revitalizirajuće. Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija s limunom prava je bomba za zdravlje.

No, u ovom je pripravku ključan “detalj” za mršavljenje jabučni ocat, a detoksikacijski posebno cimet. Sastojci: 1 kaškica cimeta, 2 kaškica jabukova octa, 1 kaškica meda, 2 kaškica limunova soka, 1 čaša vode.

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorjevanju masti, ubrzati vaš metabolizam, a njome se možete i učinkovito boriti protiv dijabetesa i niskog krvnog tlaka.

Priprema: Sve sastojke stavite u blender i dobro ih promiješajte. Ako nemate blender, izmiksajte ih mikserom. Pripravak držite u hladnjaku i pijte ga svakoga jutra po jednu kaškicu na prazan želudac. Rezultati će biti ubrzo vidljivi!

Naime, limunov sok ima alkalni učinak na tijelo, a posebno pomaže u regulaciji pH i pomaže u uravnoteženju razine šećera u krvi. Što je najvažnije, sadrži vitamin C. Jabukov ocat obiluje dobrim bakterijama i enzimima. Njegova kiselina snižava krvni tlak za šest posto.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Stoljećima se koristio za liječenje rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti, imunitet… Smanjuje grlobolju, smiruje živce, jača metabolizam i stimulira probavu, što pomaže u mršavljenju. Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidanasa na svijetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljima.

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *