Napitak koji je 10.000 puta jači od hemoterapije

Postoji toliko mnogo studija o tome kako soda bikarbona i limun mogu imati veliku korist za tijelo. Da li ste znali da limun i sode bikarbona mogu imati jači efekat od hemoterapije?

Kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano su jači u ubijanju raka nego hemoterapija, oko 10.000 puta je jača da budemo precizniji! Zašto nam ovo nije rečeno? Pa, nema profita u zdravlju! Milijarde i milijarde dolara koje medicinska industrija čini svake godine bi se izgubila!

 

Limun je dokazano anti-kancerogen. On takođe ima jak efekat protiv cisti i tumora podjednako! Činjenica je, južno voće može da ubije rak, posebno kora koja je prepuna terpena kao što je d-limonen. D-limonen i srodni terpeni (organska jedinjenja) su pokazali da imaju značajnu korist u studijama na životinjama protiv širokog spektra različitih kancera.

 

I limun i soda su alkalne prirode, što znači da će normalizovati pH vrijednost tijela, koji neće omogućiti raku da nastavi da se širi.

 

Nedavna studija je utvrdila da konzumiranje četiri ili više porcija od 150 grama južnog voća svake nedjelje, smanjuje rizik od raka debelog crijeva i do 18%, stomaka za 31%, usta za 53%, a grla za 58%!

 

“Limun uništava kancerogene ćelije u 12 vrsta raka. Limun sprečava širenje kancerogenih ćelija i ima 10.000 puta jače dejstvo od droge kao što je adriamicin, hemoterapija i druga opojna sredstva”.

 

Hemoterapija napada tijelo, truje iznutra. To ubija sve samo ne rak. Imajući to u vidu pokušajte sa terapijom koja je prirodna i koja vas neće činiti sve bolesnijim i bolesnijim.

Sve što treba da uradite je da izmješate dvije kašičice organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone!

 

Da ne pominjemo značaj zdrave ishrane i fizičku aktivnost!

 

Izvor: novi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *