NAPITAK POZNATOG TRAVARA: Pije se 3 mjeseca – zdravlje se POPRAVLJA momentalno

Za pripremu napitka potrebno je pola veće ili jedna manja cvekla, dvije šargarepe i jedna jabuka. Napitak od cvekle, šargarepe i jabuke eliminiše loše ćelije u organizmu i usporava njihov rast. Treba ga konzumirati tri mjeseca, a zdravlje se momentalno popravlja.

Za njegovu pripremu potrebno je: Pola veće ili jedna manja cvekla, dvije šargarepe, jedna jabuka. Priprema napitka: Isjeckati na kriške cveklu, šargarepe i jabuku. Uz pomoć sokovnika, iscijediti sok iz cvekle. Ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u frižideru. Nakon toga, dodati iscijeđen sok od šargarepe i jabuke. Konzumirati 30-40 minuta prije doručka.

Važno: Ne miješati sve komponente odjednom. Prvo se priprema sok od cvekle, koji mora da odstoji neko vrijeme u frižideru u otvorenom staklenom sudu.

Na taj način se eliminišu neke štetne supstance cvekle, koje mogu izazvati mučninu, povraćanje, vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju sa kiseonikom – gube svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

Ovaj čudesan napitak je veoma efikasan kod sljedećih oboljenja: Sprečavanje oboljenja jetre, bubrega, pankreasa, kao i pomoć u izliječenju čira, ojačava imuni sistem, eliminiše toksine, poboljšava rad crijeva, eliminiše loš zadah iz usta, smanjuje menstrualne bolove, pojačava sadržaj eritrocita u krvi i smanjuje nivo holesterola, snižava pritisak i normalizuje stanje krvnih sudova, koristan je kod hipoterioze – tiroidne bolesti, uzrokovanom nedostatkom joda u organizmu, poboljšava ten i podmlađuje, koža postaje zdrava i blistava, veoma je efikasan za gubitak suvišnih kilograma. Kontraindikacije: Urolitijaza, dijabetes, bolesti gastrointestinalnog trakta, dijareja.

Izvor: aura.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *