Nestorović o Novaku: Zaraženi su lakše bolesni, a ovi što napadaju Đokovića su za psihijatriju

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na Prvoj televiziji, gde je branio Novaka Đokovića od napada, posle organizacije Adrija tura na kojem se veliki broj tenisera zarazio koronavirusom. 

Kako su Đoković i Nestorović u prijateljskim odnosima, doktoru se nimalo nisu dopale prozivke na račun najboljeg tenisera sveta.

– On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin – rekao je Nestorović.

– Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao.

Da podsetimo, u odbranu Novaka stali su Dino Rađa, Bogdan Bogdanović, Dejan Stanković, kao i brojni teniseri, sportisti i javne ličnosti Srbije i sveta.

Odmah pošto je dobio negativan nalaz, Novak je krenuo u misiju borbe za sve tenisere, koji se suočavaju sa finansijskim gubicima.

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *