– Ova dva najbolja prijatelja su slatka kad spavaju, ali kad se probude, još su slađa ako je to moguće! –

Ne postoji ništa bolje od odrastanja uz najboljeg prijatelja psa ili mačke . Imati krznenog partnera pored sebe znači da uvijek imate pouzdanog prijatelja.

Ova mala osmomjesečna beba izgleda kao da je definitivno već pronašla svog prvog najboljeg prijatelja u mačiću Eevee. Ove dvije bebe su zaspale zajedno i sada se probude kako bi se suočile s danom.

Oboje izgledaju tako slatko i zadovoljno. Možemo samo reći da će veza koju su stvorili u prvih nekoliko mjeseci njihovog života trajati cijeli život!

Bebina mama je napisala u opisu: “Moja osmomjesečna kćer i njezino novo mače Eevee zaspali su zajedno. Ovo su oni koji se bude. Da, najslađi ikad.”. U naslovu piše: “Najslađi video ikad!”.

Video je pregledan preko četiri miliona puta i neki su komentarisali:

– Mačka je bila poput: “mmmm … da li dobro spavaš?”
– Oči beba su tako lijepe!
– Ovo je iskreno vjerovatno najslađa stvar koju sam vidio.
– Ovo je zaista preslatko. I vaša djevojčica i Eevee su preslatke.
– Mislim da je najsrdačnije vidjeti životinju i bebu kako odrastaju i stvaraju najjače veze poput ove, čak i nakon samo 8 mjeseci. Takođe, mislim da u životu nisam vidjela dražu bebu, hahaha.
– Maca je bila poput “Ne ometaj mog maženog zečića !! Sad ću morati ustati”. Kakav divan par zajedno. Šteta što moraju odrasti, ha? Kad bi barem mogli zauvijek ostati iste veličine
– Ne možete tek tako staviti bebu i mače u video! Previše je simpatičnosti u isto vrijeme

Pogledajte ispod bebu i mače koji leže na kauču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *