OVO JE NJEMAČKI ELIKSIR ZDRAVLJA: Jedna čaša čisti ARTERIJE i sprječava NAJTEŽE BOLESTI! (RECEPT)

Kao i kod mnogih drugih zdravstvenih problema i bolesti postoje potpuno prirodna rješenja – u ovom slučaju to je mješavina ovih biljke.

Ovo je prirodni napitak, porijeklom iz stare Njemačke, koji se sastoji od limuna, bijelog luka, đumbira i vode. Njegove brojne prednosti proizilaze iz kombinacije ovih tri super zdravih namirnica koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene efekte na naše tijelo.

 

Zdravstvene dobrobiti

 

Regulacija povećanog nivoa masti u krviPrevencija i liječenje začepljenja arterija.Prevencija i liječenje infekcija i prehlade.Prirodno osnaživanje imunološkog sistema.Prirodno čišćenje jetre.Sprečavanje umora.

 

Prevencija slobodnih radikala u tijelu koje uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja povezana sa bolestima srca i krvnog sistema

 

4 limuna sa korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)4 velike cijele glavice bijelog luka1 mali korjena đumbira (oko 3-4 cm)2 litre čiste vode

 

Detaljna uputstva za pripremu ovog prirodnog lijeka

 

Oprati limune i isjeći ih na komade. Oguliti bijeli luk i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu. Dodati izmiksanu smjesu u metalni lonac. Dodati 2 litre vode i zagrijati sve zajedno dok skoro ne proključa.

 

Izvor: novi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *