Pas je jako uznemiren kada je porodica odsutna. Sigurnosna kamera snimi šta mačka tada uradi

Kad se osjećate uznemireno ili tjeskobno, uvijek je lijepo imati prijatelja koji vas može utješiti. Neko ko vam može umiriti živce i podsjetiti vas da će sve biti u redu. Tome su prijatelji, zar ne?

Joule je divan pas koji je vrlo drag i drag. Stvar je u tome što ona postaje vrlo tjeskobna i nervozna kada ostane sama.

Kada je vlasnica prije par godina usvojila Joule ona je imala puno problema sa tjeskobom, iako je vlasnica uradila sve da riješi njene probleme nije uspjela do kraja. Kada su kod kuće, pas je uvijek blizu njih.

Ubrzo je usvojila i narančastu mačku po imenu Kelvin. Joule i Kelvin odmah su je postali najbolji prijatelji.

Vlasnica je voljela što se mačka i pas tako dobro slažu, ali nije imala pojma koliko su dobri prijatelji dok nije postavila sigurnosne kamere kod kuće. Željela je pripaziti na stvari dok je bila na poslu.

Kada je prvi put pogledala sigurnosne snimke, bila je potpuno oduševljena. Nikad prije nije vidjela njihovo ovakvo ponašanje.

Njezina mačka je tješila njenog uznemirenog psa. Ne samo na trenutak, već i tokom čitavog dana.

Najslađa tajna ikad uhvaćena na skrivenoj kameri, ovaj pas i mačka imaju čak i svoj instagram profil @ginger_cat_and_vizslas na kojem vlasnica svakodnevno postavlja njihove videozapise i slike.

Pogledajte video u nastavku kako biste pogledali najslađu tajnu ikad uhvaćenu na skrivenoj kameri.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *