Pas nasmijava bebu. Mama je uzela kameru i sve snimila.

Kućni ljubimci su uvijek uz nas pa nekim dijelom postalju naši članovi porodice. Ako porodica ima bebu oni je gledaju kao svoju, uvijek je štite i zabavljaju.

Ovaj video je dokaz za to. On traje preko dvije minute, ali vjerujemo da će vam biti žao zašto traje tako kratko. Možda se zbog toga odlučite da ga pogledate nekoliko puta, pa čak možda odlučite da ga sačuvate.

Na videu vidimo psa po imenu Sheltie i bebu. Pas je pun života i uzbuđen je, trči po sobi a to veoma nasmijava bebu. Mala beba ne može da se prestane da se smije onome što pas radi, na kraju vidimo kako pas liže malu bebu.

Ovaj pas je odličan komičar i dadilja, on zna kako zabaviti ovu bebu.

Nećete moći suspregnuti osmijeh kad vidite ovog živahnog psa kako trči po sobi. Beba to voli, kao što vidite po ovom nekontroliranom smijehu. Hvala Bogu da je ovaj dragocjeni trenutak snimljen!
“Sjećam se kad sam prvi put vidio ovaj video prije nekoliko godina, poslao sam prijatelju poruku da imam loš dan i poslao mi je ovo. Sad ga gledam svaki put kad mi treba osmijeh! Nevjerovatno je kako tuđe iskustvo može utjecati i na druge :)”, neko je napisao u komentarima.

Pogledajte ovaj preslatki video ispod!

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *