Pilić se priljubi uz svog prijatelja mačića, pa onda nakratko odrijemaju.

Kada se sastanu dvije slatke pahuljaste kuglice, rezultat bude ovaj preslatki kratki video.

Na videu vidimo mače koje se izležava na kauču i rasteže svoje male noge. Onda se iza njega pojavljuje malo žuto pile. Nevjerovatna kombinacija koja će osvojiti vaše srce.

Pile se odluči priljubiti uz malog mačića i tako malo odrijemati. Mali mačić prebaciju svoju šapu preko malog žutog pileta i tako zajedno spavaju. Kada se probude nastave svoju igru.

Na ovaj video nećete ostati ravnodušni jer je jednostavno prelijep i presladak. Traje samo dvije minute, ali ćete ga vjerovatno pogledati više puta.

Vjerujemo da će vam ovaj video uljepšati dan i izmamiti osmijeh na licu.

Nemojte misliti da se jedini kojima se sviđa ovaj video. On ima preko 38 miliona pregleda i milion pozitivni reakcija. Od preko 50 hiljada komentara teško da ćete naći neki negativan.

Mače na videu je britanska kratkodlaka mačka. Ova pasmina mačaka poznata je po svojoj ljubavi i ljubaznosti. Brzo se sprijatelje sa bilo kojim drugim ljubimcem u kući koji uživa u dobrom drijemežu.

Jednom kada pogledate video, vidjet ćete koliko su nerazdvojni. Šta mislite da je sa njima i neki mali psić? To bi bila najbolja moguća stvar na internetu.

U nastavku pogledajte kako se malo pile priljubi uz mačića i tako malo odrijemaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *