Rekla je svom psu „Volim te“, niko nije bio spreman za njegov odgovor

Psi su bez sumnje čovjekov najbolji prijatelj. Oni su uvijek vjerni i odani svojim vlasnicima. Ponekad kažu da su oni kao njihova djeca, samo što ne govore.

Oni će vam uvijek popraviti dan sa svojim ludarijama. Ako posjedujete psa teško da možete biti tužni, ali iako ne posjedujete uvijek možete pronaći videozapise sa njima. Oni će vam sigurno vratiti osmijeh na lice.

Zamislite svijet u kojem bi kućni ljubimci mogli razgovarati. Mogli bi vam reći jesu li gladni, umorni ili tužni ili vam čak reći da vas vole. To je nekad bilo moguće samo u crtićima, ali šta ako se dogodi u stvarnom svijetu?

Ovaj preslatki mali francuski buldog iznenadio je svoju vlasnicu nakon što je rekla da ga voli. Mali pas je uzvratio tako što je promrmljao nešto, a to je zvučalo kao da je rekao da je voli! Ako pažljivo slušate, mogli biste razabrati riječi koje on pokušava izgovoriti, a to je jednostavno preslatko.

Čak je i vlasnicu iznenadio. Ona ne može da prestane da se smije zbog ovoga.

Ne znamo da li je ovaj pas stvarno pokušao reći “volim te” ili je samo tako zvučalo, ali kako god ovaj video je presladak.

Zaista je teško zamisliti svijet kada bi životinje počele govoriti. Vjerovatno bi se vrlo brzo navikli i ne bi nam to teško palo.

U nastavku pogledajte odgovor psića kada mu vlasnica kaže da ga voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *