SUSRET MAČKE I VJEVERICE: Zanimljivo, preslatko…

Ovaj video je primjer da nije uvijek bitno da su životinje iste vrste kako bi bili prijatelji. Ako vam neko kaže da ne mogu biti samo im pokažite ovaj video.

Vjerovatno mislite kada bi se mačka i vjeverica srele u prirodi da bi je mačka pokušala uhvatiti i pojesti. To ne mora uvijek biti tako. Šta ako su mačka i vjeverica prijatelji?

Na ovom videu možemo vidjeti kako mala vjeverica skače na mačku, a ona je dira sa svojom šapom. Zaista čudno prijateljstvo.

U opisu videa piše: “Roditelji su imali kućnog ljubimca, bebu vjevericu koja je pobjegla nakon što je odrasla. Ipak se povremeno vraća u posjetu. Ovaj put se ponovo upoznaje sa svojim starim prijateljem! :)”.

Video je skupio skoro tri miliona pregleda i mnogo pozitivni komentara:

– Njih dvoje se poznaju. Oboje su se nekako navikli jedno na drugo jer bi u suprotnom ta slatka maca pojela vjevericu.
– Jedan od najboljih videa koji je ikad ilustrirao skrivenu razigranu prirodu prosječne sive vjeverice.
– Ovo je divno! Uredno je da su to stari prijatelji. Takođe, ne smetaju mi ​​iskreni razgovori 🙂
– Moja sestra je postavila ovaj video. Ovo je samo kućni film i nismo imali pojma da se snima, pa ako ne volite slušati nas kako razgovaramo, kliknite utišajte i preslušajte što god želite.
– Vidio sam da mačke imaju neke malo nevjerovatne prijatelje, poput miševa, štakora ili ptica, i to je obično zato što su odgojeni zajedno … ali nikad da se divlja vjeverica ne plaši mačke! Nevjerovatno! Hvala što ste ovo podijelili! 🙂
U videu ispod pogledajte nevjerovatno prijateljstvo između mačke i vjeverice.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *