Sve što vam treba jesu dvije kašike ove smjese na dan. I salo sa stomaka će nestati

Sve žene znaju koliko salo na stomaku zna da bude tvrdoglavo. Čak i kad liniju dovedemo u red, ono se inati i tjera po svom. Međutim, pojavilo se rješenje i za to!

Mješavina koju vam danas predstavljamo pomaže izbacivanje viška vode iz organizma i podstiče razgradnju masti na struku.

Zahvaljujući sastojcima od kojih se pravi, ovaj sirup će vam dati više energije, ubrzaće vam metabolizam i razvoj dobrih bakterija u crijevima

Glavni sastojak ove čudotvorne smjese je hren. Kako on sadrži obilje vitamina B1, B2, B6, gvožđa, vitamina C, kalijuma, fosfora i magnezijuma, ova mješavina ni na koji način ne može da ugrozi vaše zdravlje, može samo da ga poboljša i mnogo učini za vašu liniju.

Potrebno je

  • 125 g svežeg rena,
  • 2 cm korena đumbira,
  • 3 kašike meda,
  • 4 limuna,
  • 2 kašičice cimeta

Način pripreme

U blenderu usitnite oljušteni korijen hrena i đumbira, pa dodajte iscijeđeni sok od limuna. Nastavite da blendirate naredna tri minuta, pa nakon toga dodajte med i cimet. I dalje blendirajte dok smjesa ne postane homogena. Sirup čuvajte u plastičnoj tegli.

Kako da ga koristite

Dva puta dnevno, prije obroka, uzimajte po jednu kašiku sirupa. Nakon tri nedelje korišćenja napravite pauzu nedelju dana.

Izvor: zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *