Tri poslušna psa čekaju na hranu. Provjerite šta uradi najmanji pas!

Svi želimo da znamo koliko su nam psi poslušni i da li slušaju naše naredbe. Neki vlasnici urade posebne eksperimente da bi provjerili to.

Vlasnica ova tri psa je odlučila da provjeri koliko su joj psi poslušni i odlučila je snimiti to. Vjerovatno nije ni ona očekivala da će se na kraju desiti ovo.

Ona stavlja kobasicu ispred svakog psa i kaže im da čekaju naredbu kako bi počeli jesti. Svi psi čekaju da im kaže vlasnica da počnu jesti. Poslušni su!

Ali šta se dešava kada dobiju naredbu. Možda očekujete da će samo pojesti kobasice i to je to.

Kada im vlasnica kaže da počnu, najmanji pas brzo potrči i ukrade sve tri kobasice. Pobjegne sa njima, vjerovatno će pronaći skriveno mjesto kakobi ih pojeo u miru.

Mali psić je ispao poslušan prema vlasnici, nije počeo jesti dok nije dobio naredbu. Ipak je izdao svoje prijatelje i ostavio ih bez poslastice. Mali pas je lukav i pohlepan.

On je osmislio veoma lukav plan i iskoristio nepažnju svoji prijatelja. Niko nije očekivao ovo od njega. Nadamo se da mu prijatelji neće zamjeriti na ovome.

Vlasnica se samo nasmijala pa se vjerovatno ne ljuti na svog psa, a pokradenim psima će donijeti novu poslasticu. Dobili su važnu lekciju. Sledeći put će čuvati bolje poslasticu da ne bi ostali bez nje.

U nastvaku pogledajte kako mali pas ukrade kobasice svojim prijateljima.

Ako vam se ovo svidjelo, podijelite s prijateljima i porodicom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *