Vlasnica otvara vrata i ulazi u kuću. Psić ne može da sakrije svoju sreću kada je vidi

Nema ništa dirljivije od povratka kući nakon dugog dana i kad vas na vratima dočeka krzneni prijatelj. Preslatko štene Shiba Inu, izgleda ne može obuzdati svoje uzbuđenje od trenutka kada se njegova vlasnica vrati kući.

Na video snimku možete vidjeti kako se pas počinje uzbuđivati ​​kad začuje nekoga ispred vrata. Čim vlasnica uđe u sobu, počne repom mahati nevjerovatnom brzinom.

Ne može zadržati radost dok njegova vlasnica kleči da ga mazi i obasipa ljubavlju. Psić ne može prestati da maše repom i da skače. On je presretan jer se njegova vlasnica konačno vratila.

Vlasnik je napisao u opisu: “Yuki, Shiba Inu, reagira na najslatkiji način kada se njegov voljeni vlasnik vrati kući. Ljupkost preopterećena!”

Ako nam ovaj video išta pokazuje, to je da je ovaj pas posvećen svom vlasniku, što je uobičajeno za pasminu Shiba Inu . Ova preslatka pasmina potječe iz drevnog Japana, gdje je i danas popularna pasmina.

Video je pregledan skoro dva miliona puta, a neki su komentarisali:

– Ja kad tip za dostavu pice zazvoni
– Volim kad psi postanu toliko sretni da više ne mogu pravilno funkcionirati
– Nije samo mahanje repom već joj se cijela zadnjica migolji.
– Najiskrenija ljubav i sreća na ovom svijetu
– Da je taj dražesni mali bio moj, ili bih morao dobiti posao gdje bih ga mogao povesti sa sobom na posao ili bih jednostavno morao raditi od kuće jer nikad ne bih mogao napustiti svu tu ljupkost svaki dan

Pogledajte ispod koliko je pas sretan kada vidi vlasnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *