Vlasnica pita pse ko je ukrao kolač. Odgovor će vas nasmijati

Niko ne voli izdajice. Svi smo doživili da nas neko izda. To budu najćešće stariji brat ili sestra.

Kada nešto uradimo, ukrademo zajedno slatkiše, očekujemo da naš brat ili sestra to nikad ne kažu mami. Šta se dešava kada mama shvati? Najćešće stariji brat ili sestra sve priznaju mami i kažu da smo mi to uradili. Ponekad to urade i kad nismo krivi, jer smo mlađi i mama se ne ljuti na nas. Ne ljutimo se ni mi na njih, zar ne?

Sličnu sudbinu je doživio pas sa videa. Upoznajte Harley i Loa. Oni su najslađi psi brat i sestra.

Loa kao mlađa sestra nije imala šanse. Vjerovala je starijem bratu da neće odati njenu tajnu s kolačićima. Ipak, kad ih je majka ispitala, okrenuo se prema njoj. Harley je bio spreman da brzo proda sestru.

Vlasnica pita svoje pse ko je ukrao kolač. Harley je stavio šapu na glavu svoje sestrice onog trenutka kad je pitanje završilo. Vrlo je brzo izdao svoju sestru.

Vlasnica pita ponovo, ovaj put on nekoliko puta stavi šapu na glavu svoje sestre. Kao da želi da kaže: “Već sam ti rekao da je to učinila!”.

Ona čitavo vrijeme gleda tužno u svoju vlasnicu. Sigurno se nada da će njezina simpatičnost nadmašiti njezinog brata koji je priznao istinu. Ona ostaje tiha i neće priznati ništa.

Izgleda da je njen brat ponosan jer je izdao svoju sestru, nadamo se da se vlasnica neće naljutiti na nju.

U nastavku pogledajte kako je ovaj brat pas izdao svoju sestru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *