Vlasnik kupio prepariranog lava. Provjerite reakciju njegovi pasa kada ga ugledaju

Možemo odma zaključiti da ovaj vlasnik voli životinje, jer posjeduje jednog engleskog buldoga i dva pitbula.

Jednog dana je odlučio kupiti prepariranog lava i staviti ga u sobu. Ne znamo da li je kupio ovog lava samo da bi vidio reakciju svoji pasa i da bi se našalio sa njima.

Vlasnik otvara vrata i tada se pojavljuje crni pitbul. Nakratko pogleda lava, uplaši se i krene da bježi. Tada možemo primjetiti da se pojave još dva psa.

Bijeli pas, engleski buldog, odluči da preuzme inijacitivu i krene prvi prema lavu. Ovaj pas je zaista hrabar ali možemo primjetiti da se i on uplaši u jednom trenutku. On krene da bježi, a sa njim i druga dva psa. Oni se malo zaglave na vratima, ali bijeli pas pokuša još jednom priči ovom strašnom prepariranom lavu.

Na kraju bijeli pas shvati da je to samo igračka i da nema nikakve opasnosti. Počne istraživati lava, a ubrzo mu se pridruže i ostali psi.

Možemo primjetiti da je smeđi pas najmanje hrabar, on se cijelo vrijeme drži na sigurnoj distanci za bijeg. Ne želi da rizikuje.

Mnogi su se zapitali šta bi se desilo kada bi se lav malo pomaknuo. Kakva bi onda reakcija bila ova tri psa. Vjerovatno bi vrlo brzo pobjegli.

“Bulldog ulazi: Ko je ovaj sad?”, komentar jednog gledalaca.

U nastavku pogledajte reakciju pasa kada vide prepariranog lava u sobi.

Ako vam se ovo svidjelo, podijelite s prijateljima i porodicom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *