Zlatni retriveri i haski žele dobrodošlicu novorođenim mačićima…

Iako su godinama mačke i psi prikazivanje kao prirodni neprijatelji u stvarnom životu nije uvijek tako. Vjerovatno sve zavisi u kakvom okruženju odrastu i kako se upoznaju.

Na ovom video ćemo vidjeti trio, koji se sastoji od dva zlatna retrivera i haskija, kako se upoznaju sa novorođenim mačićima.

Mačići su veoma sićušni i nežnji pa možemo zaključiti da su stari samo nekoliko dana. Većina ljudi bi bila zabrinuta da bi ovi psi mogli povrediti ove male mačiće, čak i slučajno. Međutim, ovaj video pokazuje da nema razloga za brigu.

Vlasnici su stavili male mačiće na veliku deku. Kada psi vide male mačiće oni im odma osvoje njihove srce. Iako su psi ogromni možemo primjetiti da se oni pretvore u nježne divove dok posmatraju mačiće.

U jednom trenutku vidimo kako čovjek hrani malog mačića na špricu. Oni se zaista dobro brinu o njima.

Ovakvi video zapisi nas uvijek oraspolože i izmame osmijeh na naše lice. Ne postoji osoba koja ne voli da vide kada se različite životinje slažu između sebe. To dokazuje i podatak da video ima preko 10 miliona pregleda.

Ovaj video zagarantovano je jedna od najslađih stvari koje ste ikada vidjeli. To samo pokazuje da su, kad je ljubav u pitanju, sve stvari moguće.

Da biste vidjeli kako ova tri psa žele dobrodošlicu sićušnim mačićima, pogledajte slatki video ispod.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *